Klaverbladroutes Happen & Stappen of Trappen

Klaverblad Happen en Trappen, Happen en Stappen of Happen en Mix. De culinaire fiets en wandel routes

Hotel Restaurant De Leygraaf heeft 2 Klaverbladroutes.

U kunt kiezen uit Happen en Trappen (fietsen) Happen en Stappen (wandelen) of een mix van beide met Happen en Mix. Beide routes kunnen u een sportieve, gezellige en heerlijke dag bezorgen. Lees hieronder meer over Happen & Trappen, Happen & Stappen en Happen & Mix routes en doe een "boekingsaanvraag".

Prijs: 32,50 voor koffie met iets lekkers, route en 3-gangen verrassingsmenu en koffie met bonbon na afloop, excl. drankjes, kinderen op de basisschool halve prijs = halve porties (even aangeven bij de aanvraag).

Prijs: 37,50 voor koffie met iets lekkers, route en 4-gangen verrassingsmenu en koffie met bonbon na afloop, excl. drankjes, kinderen op de basisschool halve prijs = halve porties (even aangeven bij de aanvraag).

Klaverblad Happen en Stappen, Happen en Trappen of Happen en Mix .

U reist af naar het Oost-Brabantse Heeswijk-Dinther en wordt om 10.30 uur hartelijk ontvangen in Hotel-Restaurant De Leygraaf met koffie en iets lekkers. Om 11 uur gaat u met de routebeschrijving op pad voor uw eerste uurtje door de natuur en langs bijzondere plaatsen. U komt terug bij De Leygraaf en uw tafel staat klaar voor een heerlijk koud voorgerecht, U gaat weer op pad voor de volgende uurtje waarna u weer bij De Leygraaf uitkomt en een heerlijke soep krijgt geserveerd. U gaat weer op pad voor wederom een uurtje door de natuur en komt weer bij De Leygraaf waarbij u een heerlijk hoofdgerecht eet. Dan de laatste uurtje door de natuur om uiteindelijk te genieten van een heerlijk dessert. Drankjes zijn niet inbegrepen. Overnachting met ontbijt als extra mogelijk voor € 49,- pp obv 2 personen per kamer. 1-persoonslkamer toeslag € 28,50.

10.30 u Ontvangst koffie en cake klaverbladroutes happen trappen stappen hotel restaurant de leygraaf heeswijk-dinther brabant
11.00 u Route 1 (duurt één uur)
12.00 u Koud voorgerecht
12.30 u Route 2 (duurt één uur)
13.30 u Soep (of Hoofdgerecht)
14.00 u Route 3 (duurt één uur)
15.00 u Hoofdgerecht (of Dessert)
15.30 u Route 4 (duurt één uur)
16.30 u Dessert en/of Koffie met bonbon