Laagste prijs garantie OKÉHOTELS

Laagste prijs garantie okehotels

Laagste prijs garantie

OKÉHOTEL de Leygraaf in heeswijk-Dinther te Noord-Brabant garandeert dat u door rechtstreeks online op onze site te boeken, onze laagst boekbare prijs krijgt. Andere aanbieders, waarmee wij overigens wel zaken doen, hanteren dezelfde prijs of hanteren zelfs een hogere prijs.
De Leygraaf is transparant in haar prijsbeleid en "speelt" niet met haar prijzen. Zo bieden wij u zekerheid dat u niet achteraf verrast wordt door een nog lagere prijs. Rechts op deze pagina kunt u door naar boeken.

Mocht tijdens uw verblijf om welke reden ook bij een andere aanbieder waarmee wij zaken doen toch een lagere prijs worden aangeboden, dan krijgt u van ons een glas huiswijn of speciaalbiertje.

De Leygraaf is lid van de hotelgroep OKÉHOTELS

OKÉHOTELS is een hotelgroep van zelfstandige hoteliers die sterk willen zijn door samenwerking. De OKÉHOTELS hebben allen, hotelkamers, hotelarrangementen, een restaurant, vergaderruimte, terras en koffie gelegenheid. Allen voldoen ze aan de wettelijke eisen zoals die voor horeca gelegenheden worden gesteld en worden verwacht.

Lokatie

Hotel Restaurant De Leygraaf is gelegen in de directe omgeving van Veghel, s-Hertogenbosch (Den Bosch), Oss, Uden, Den Dungen, Nuland, gemeente Bernheze,  Heesch, Schijndel, Sint Oedenrode, Nistelrode.