Klaverbladroutes

Klaverbladroutes, de culinaire fiets en wandelroutes

Op 1e en 2e Paasdag kunt u genieten van onze Klaverbladroutes. U kunt kiezen uit fietsen of wandelen in combinatie met een heerlijk Paasmenu.

Het gehele programma duurt ongeveer 6 uur. Klaverbladroutes biedt u een keuze om te:

 • happen en stappen (wandelen)
 • happen en trappen (fietsen)
 • happen en mix van stappen en trappen

Restaurant De Leygraaf is het middelpunt van waaruit vier culinaire wandelroutes en fietsroutes zijn uitgestippeld. Ook heeft restaurant De Leygraaf een heerlijk Paasmenu samengesteld.  

 1. Op de dag van uw reservering wordt u bij voorkeur om 10.30 uur (andere tijd in overleg) hartelijk ontvangen met koffie en iets lekkers en krijgt u uitleg over uw Klaverbladroutes dag.
 2. Om 11 uur gaat u met de routebeschrijving op pad voor uw eerste Klaverblad-stappen of Klaverblad-trappen door de natuur en langs bijzondere plaatsen.
 3. U komt terug bij het restaurant en uw tafel staat klaar om in een heerlijk koud voorgerecht te happen.
 4. U gaat weer op pad voor uw tweede Klaverblad-stappen of Klaverblad-trappen waarna u weer bij het restaurant uitkomt om te happen en aan uw tafel aanschuift voor een heerlijke soep.
 5. U gaat weer op pad voor het derde Klaverblad-stappen of Klaverblad-trappen door de natuur en komt weer bij het restaurant terug waarbij u een heerlijk hoofdgerecht zult happen.
 6. Dan uw vierde en  laatste Klaverblad-stappen of Klaverblad-trappen door de natuur om uiteindelijk weer te arriveren bij het restaurant en te genieten van een heerlijk te happen dessert. Daarna krijgt u nog een kopje koffie met bonbon als afsluiter van een mooie dag

4- of 5-gangenmenu

U kunt kiezen uit een 4- of 5-gangenmenu.

 • Onder het 4-gangenmenu verstaan we: Koffie met iets lekkers vooraf en na afloop, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. € 32,50
 • Onder een 5-gangenmenu verstaan we: als extra een soep met stokbrood en botertjes € 37,50 

Ook als Mix ...

Uniek aan het Klaverbladroutes systeem is dat u na elke route in het restaurant terug komt. Als u 4x een uurtje stappen of 4x een uurtje trappen teveel van het goede vindt, kunt u er voor kiezen om het trappen en stappen te mixen, of zelfs een route over te slaan. Bij slecht weer kunt u kostenloos verplaatsen of annuleren.

De Klaverbladroutes zijn zorgvuldig op papier uitgestippeld en op een plattegrond. Natuurlijk is de culinaire invulling het visitekaartje van ons restaurant en met passie bereid.

Betaling ter plaatse.