Martien van Dingenen

Kennismakings-kookworkshop met onze SVH-meesterkok Martien van Dingenen

Onlangs is SVH-meesterkok Marien van Dingenen gestart als Chef kok van Hotel Restaurant De Leygraaf. Martien heeft een ruime ervaring als chef kok en behaalde zelfs de bijzondere koks titel SVH-meesterkok. Tijdens deze kennismakings-kookworkshop "Asperge voorjaarsmenu" kunt u zelf ervaren hoe leuk, lekker én leerzaam Matien met u zal koken. Ook dit culinair Leygraaf kookfeestje zal u bevallen. 

Data: maandag 16 april,  dinsdag 17 april, maandag 23 april en dinsdag 24 april

Kennismakingsprijs incl. welkomstdrankje € 35,- (normaal € 55,-)

Asperge voorjaarsmenuMartien

- AMUSE

- HUISGEROOKTE ZALM MET ASPERGES EN DILLESAUS

- ASPERGE SOEP

- ENTRECOTE MET ASPERGES EN VOORJAARSGROENTEN

- AARDBEIEN ROMANOFF

knop boek hier 
(vermeld bij "opmerking" uw datum keuze en "kennismakings-kookworkshop") 

Indien u met een eigen groep van 10-12p op een andere datum met Martien deze kennismakiings-kookworkshop wenst te boeken, dan kunt u dat ook aangeven in het boekingsformulier.

Klik hier om alle thema kookworkshops van Kookstudio De Leygraaf te zien.