Uitleg

Klaverbladroutes uitleg: Happen & Trappen, Happen & Stappen, Mix van ....

 

Klaverbladroutes.nl biedt u een keuze om vanuit diverse Logis Hotels & Restaurants verspreid over Nederland het gehele jaar rond te:

 • happen en stappen (wandelen)
 • happen en trappen (fietsen)
 • happen en mix van stappen en trappen

Het restaurant is het middelpunt van waaruit vier culinaire wandelroutes en fietsroutes zijn uitgestippeld. Ook heeft het restaurant een heerlijk menu samengesteld.  Er zijn klaverbladroutes met happen en stappen en/of trappen uitgestippeld in Noord Holland, Noord Brabant, Friesland en Gelderland. Vanuit deze basis heeft Klaverbladroutes.nl het volgende concept samengesteld.

 1. Op de dag van uw reservering wordt u om 10.30 uur (andere tijd in overleg) hartelijk ontvangen met koffie en iets lekkers en krijgt u uitleg over uw Klaverbladroutes dag.
 2. Om 11 uur gaat u met de routebeschrijving op pad voor uw eerste Klaverblad-stappen of Klaverblad-trappen door de natuur en langs bijzondere plaatsen.
 3. U komt terug bij het restaurant en uw tafel staat klaar om in een heerlijk koud voorgerecht te happen.
 4. U gaat weer op pad voor uw tweede Klaverblad-stappen of Klaverblad-trappen waarna u weer bij het restaurant uitkomt om te happen en aan uw tafel aanschuift voor een heerlijke soep.
 5. U gaat weer op pad voor het derde Klaverblad-stappen of Klaverblad-trappen door de natuur en komt weer bij het restaurant terug waarbij u een heerlijk hoofdgerecht zult happen.
 6. Dan uw vierde en  laatste Klaverblad-stappen of Klaverblad-trappen door de natuur om uiteindelijk weer te arriveren bij het restaurant en te genieten van een heerlijk te happen dessert. Daarna krijgt u nog een kopje koffie met bonbon als afsluiter van een mooie dag

4- of 5-gangenmenu

U kunt kiezen uit een 4- of 5-gangenmenu.

 • Onder het 4-gangenmenu verstaan we: Koffie met iets lekkers vooraf en na afloop, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.
 • Onder een 5-gangenmenu verstaan we: als extra een soep.

Ook als Mix ...

Uniek aan het Klaverbladroutes systeem is dat u na elke route in het restaurant terug komt. Als u 4x een uurtje stappen of 4x een uurtje trappen teveel van het goede vindt kunt u hierdoor dus ook er voor kiezen om het trappen en stappen te mixen.

De Klaverbladroutes zijn zorgvuldig op papier uitgestippeld en op een plattegrond. Natuurlijk is de culinaire invulling het visitekaartje van het restaurant en met passie bereid. 

Uw voordelen ten opzichte van vele andere happen en trappen routes

 • Kleine groepen hoeven NIET vooraf te betalen, u betaalt ter plaatse.
 • Verzetten ivm slecht weer gaat gemakkelijk omdat u met 1 restaurant rechtstreeks de afspraak heeft.
 • Per route kunt u bepalen om te gaan trappen of stappen.
 • Een groepje kan zich per route opsplitsen in stappen en trappen. 
 • Heeft één persoon van uw groepje zin om een route over te slaan... geen punt, na een uurtje ziet u elkaar weer.
 • Wilt u om welke reden dan ook met de hele groep één of meerdere routes overslaan.... geen punt, laat gewoon de volgende culinaire gang(en) opdienen.
 • Uw hond kan ook mee gaan stappen en tijdens uw eten telkens even uitrusten in uw auto.
 • Ziet u een bui in aantocht, wacht dan tot deze voorbij is. Het restaurant zal flexibel met u meedenken.