Groepsuitjes voor vrienden, families, bedrijven, verenigingen

 

 Stel zelf uw dag of weekend samen! Groepsuitje - Vriendenuitje - Familieuitje - Bedrijfsuitje - Familieweekend Prijs per persoon Aantal Tijd
Arrangement Berne Abdijbier bierrondleiding

Arrangement Berne Abdijbier bierrondleiding
Berne Abdijbier is het nieuwe abdijbier van Nederland. Voor groepjes hebben wij een gezellig arrangement samengesteld met bierrondleiding, bierproeverij en een korte wandeling door het Brabantse platteland. Er zijn 2 arrangementen samengesteld. Klik hier voor meer info.

€ 49,50 of € 69,50 va. 5 p. 7 uur
Blotevoetenpad uitje

Nieuw: Blotevoetenpad (vanaf 1 april tot 1 november)
Ontvangst met koffie en appelgebak, uitleg en dan op pad voor ruim 1 uur over het nieuwe 1,5 km lange Blotevoetenpad van de Dier & Tuin weide. Een unieke natuurbeleving. U steunt hiermee de Stichting Dier & Tuin weide. Meer info...

€ 6,- va. 2 p. 1 uur 
groepsdiner leygraaf

Groepsdiner
Heerlijke verrassingsmenu met keuze uit vis of vlees in 3-, 4- of 5-gangen diners vanaf € 24,50. Of speciaal met u samengestelde menu vanaf € 32,50. Met streek- en seizoensproducten.

va. € 24,50 tot 55,- va. 8 p. 3-4 uur

Blotevoetenpad arrangement ALL INCLUSIEVE
Ontvangst met koffie en appeltaart, Blotevoetenpad, terrasborrel, 3-gangendiner met drankjes, Belgische bieren proeverij en drinkerij met onbeperkt bier/fris/wijn/koffie en hapjes.

€ 65,- va. 10 p. 6 uur
Klaverbladroutes happen trappen stappen groepsuitje

Klaverbladroutes: de culinaire fiets- en wandelroutes!
Uitleg en dan 4 mooie routes van 'n uurtje wandelen of fietsen, u kunt deze afwisselen. Na elke route staat uw gerecht klaar. U kunt kiezen uit het vier- of vijf-gangen menu. Aanvang tussen 10.30 en 13.30 uur. Huurfietsen tegen meerprijs mogelijk voor grote groepen. Lees meer. 

€ 32,50 of 37,50  va. 2 p. 6 uur
Meehelpdag goede doel  Goede doel: Meehelpdag Dier & Tuin weide
Hele dag lekker de handen uit de mouwen voor het goede doel. Dieren-, kruidentuin-, vlindertuin-, bloementuin-, heggen-verzorgen. Samen met de vrijwilligers van de Stichting.
€ 00,00 + Gratis lunch  va. 4 p. 6 uur 
Kookworkshops groepsuitje Kookworkshops in de Kookstudio
Met de Chef samen een lekker menu koken in onze Kookstudio en natuurlijk opeten! Er zijn vele kookworkshop mogelijkheden. Zie KOOKWORKSHOPS Mits ruim vooruit geboekt zijn er optioneel 26 hotelbedden.
€ 47,50  va. 8 p. 4 uur 
bierproeverij arrangement leygraaf

Belgische bieren proeverij
Uitleg van een uur lang over de Belgische bieren. De vele varianten, de bijzondere soorten, het brouwen en het verschil tussen hoge gisting en lage gisting. Natuurlijk wordt daarbij lekker van diverse soorten geproefd.

€ 12,50 va. 10 p. 1 uur 
448 x 291 bierfeest arrangement leygraaf.nl

Belgisch bier feest (all inclusive, 6 uur)
Terrasborrel, 3-gangenkeuzemenu, Belgisch bierproeverij met onbeperkt bier/friswijn/koffie en hapjes. Extra uur à € 10,- p.p.

€ 59,- va. 10 p. 6 uur
Hotelkamers
Wij hebben 13 hotelkamers met eigen badkamer beschikbaar voor 26 volwassenen en 4 kinderen. Indien nodig kunnen we kamers bijhuren bij collega's in de buurt. Op basis van 2 p. per kamer is de prijs p.p.
Va.€ 39,- va. 2 p. 22 uur
wijnproeverij arrangement leygraaf Wijnproeverij 1 uur
Een wijncursus in een notedop. Korte heldere uitleg over het keuren en beoordelen van wijnen. Hoe zit het nou echt  met de wijnetikette, en dan boedoelen we niet het etiket op de fles! Leer in een uurtje de basis over wijnen.
€ 18,- va. 10 p. 1 uur 
Wijnfeest arrangement leygraaf Wijnfeest 4 uur
Wijproeverij met onbeperkt wijnbuffet en bier/fris/koffie en allerlei zoete en hartige hapjes.

€ 35,- va. 10 p. 4 uur 
High tea leygraaf High Tea
Een circus aan allerlei zoete en hartige lekkernijen die "eten" veranderen in "snoepen". 
Klik hier voor alle info over onze lekkere High Tea. 
€ 22,50 va. 10 p. 2 uur 
high wine leygraaf High Wine
Proeverij met 6 voortreffelijke wijnen en allerlei zoete en hartige hapjes.
€ 22,50 va. 10 p. 2 uur 
high beer arrangement leygraaf

High Beer
Proeverij van 8 Belgische bieren (1,3 L p.p.). De volgende soorten gaat u proeven: wit, zurig, fruitig, blond, amber, dubbel, tripel, quadruppel. Gecombineerd met allerlei hartige hapjes als bitterbal, kaas, worst, olijven, rauwkost met dip, stokbrood tapenade, tortillachips met salsasaus, Vlaamse friet etc..  

€ 22,50 va. 10 p. 2 uur 
  High Tea - Wine - Beer PARTY (all inclusive)
Combinatie van heerlijk divers eten en drinken. Voortreffelijke wijnen, Belgische bieren, koffies en theesoorten. Allerlei zoete en hartige hapjes. Een waar feest voor genieters!
€ 35,- va. 10 p. 4 uur