Feestzalen

De twee grote feestzalen staan met elkaar in verbinding via een gang. Deze gescheiden zalen zijn uitstekend geschikt voor feesten en partijen waar men b.v. twee soorten publiek en of muziek heeft.

Ridderzaal met groot zonnig terras

De Ridderzaal is voor vele doeleinden geschikt. Deze zaal heeft een warm karakter met haar sterrenhemel en muurschilderingen van Kasteel Heeswijk, Abdij van Berne, Kersouwe, Kilsdonksemolen en de sage van Jonkvrouwe Kunegonde, haar geliefde Galo en ridder Robert. Verder heeft de feestzaal een grote schouw (openhaard) waarin het vuur lekker brand. Om de feestvreugde te verhogen zijn er een belleblaasmachine, lasermachine, 2 rookmachines etc aangebracht. Er is tevens een grote serre met een 2x 5m brede vouwdeuren naar het zonnige 150m2 terras met voor de kinderen een speeltoestel.   
Capaciteit: max 200 p.

Restaurant als feestzaal

Voor grote feesten wordt het restaurant tot tweede feestzaal omgebouwd en is icm de lounge met zitbanken een gezellige ruimte. Vaak wordt deze feestzaal dan gebruikt voor buffet/diner gedeelte of ruimte om rustiger te kunnen vertoeven. Aansluitend is ook de onderstaande Kasteelkamer zodat ook van het mooie terras aan de voorzijde gebuik kan worden gemaakt. 
Capaciteit: max 150 p.

Kasteelkamer; klein maar fijn

De Kasteelkamer is de kleinste feestzaal maar zeer knus door haar aanklediing en directe verbinding met het mooie terras via de grote tuindeuren. Bij mooi weer wordt dan ook vaak het terras erbij gebruikt.De Kasteelkamer wordt ook gebruikt bij Kookworkshops.
Capaciteit: max 25 p.

Dier & Tuin weide om te ontspannen

Naast deze feestlocatie is de Dier & Tuin weide met 5,3 hectare boerderijdieren en wandelgebied. Een ideale combinatie om tijdens het feest even de benen te strekken of in alle rust een gesprek te voeren.
 
In totaal is De Leygraaf met al deze feestzalen geschikt voor bijna 400 personen en niet onbelangrijk; gratis parkeren.
 

Overnachten in ons hotel

Het spreekt voor zich dat na een feest een overnachting in ons hotel of Bed & Breakfast een perfecte (en veilige) combinatie is. Ons hotel heeft 11 hotelkamers en de Bed & Breakfast 2 luxe suites. Klik hier voor meer informatie. 
 

Afstanden tot:

  • Veghel 10 minuten
  • Schijndel 10 minuten
  • Uden 15 minuten
  • Oss 15 minuten
  • 's-Hertogenbosch / Den Bosch 15 minuten
  • Eindhoven 15 minuten